Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Αντιδραστήρας νουκλεϊκού οξέος >
Βελτιωμένο αντιδραστήρα πυρηνικού οξέος για την απομόνωση του DNA

Βελτιωμένο αντιδραστήρα πυρηνικού οξέος για την απομόνωση του DNA

Βελτιωμένο αντιδραστήρα πυρηνικού οξέος

Αντιδραστήρας απομόνωσης του DNA με νουκλεϊκό οξύ

Αντιδραστήριο ανίχνευσης νουκλεϊκού οξέος DNA

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Amp-future bio

Πιστοποίηση:

ISO9001

Αριθμό μοντέλου:

WLD8201-ES

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
Σύνθεση:
DNA
Ονομασία του προϊόντος:
Αντιδραστήρας εκχύλισης πυρηνικού οξέος
Τύπος:
Υγρά
Χρονοδιάγραμμα διατήρησης:
12 μήνες
Εφαρμογή:
Εκχύλισμα DNA
Ετικέτα:
Μελλοντική βιογραφία
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 συσκευασία
Τιμή
USD$102/T
Συσκευασία λεπτομέρειες
2 σωλήνες/σακούλα
Χρόνος παράδοσης
6days
Όροι πληρωμής
T/T paypal
Δυνατότητα προσφοράς
100000 τόνους/μήνα
Περιγραφή του προϊόντος

Βελτιωμένο αντιδραστήρα νουκλεϊκού οξέος για απομόνωση DNA

Περιγραφή του προϊόντος:

Το αντιδραστήρα εξαγωγής νουκλεϊκού οξέος της Amp-future Bio είναι ένα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο κιτ εξαγωγής DNA που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτοματοποιημένη εξαγωγή νουκλεϊκού οξέος.Έχει διάρκεια ζωής 12 μηνών και διατίθεται σε βολική υγρή μορφή.Αυτό το προϊόν είναι η ιδανική επιλογή για ερευνητές και εργαστήρια που απαιτούν γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα.καθώς προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για την εξαγωγή νουκλεϊκών οξέων από διάφορα βιολογικά δείγματαΕίναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με χειροκίνητα είτε με αυτοματοποιημένα πρωτόκολλα.Το αντιδραστήριο περιέχει ένα ευρύ φάσμα συστατικών που είναι απαραίτητα για την επιτυχή απομόνωση και εξαγωγή των νουκλεϊκών οξέων.Με τον αυτοματοποιημένο εκχυλυτή νουκλεϊκού οξέος, εξασφαλίζει ότι όλα τα δείγματα επεξεργάζονται με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια.

 
Χαρακτηριστικά:
 • Ονομασία προϊόντος: Αντιδραστήρας εκχύλισης νουκλεϊκού οξέος
 • Μορφή: υγρό
 • Ετικέτα:
 • Σύνθεση: DNA
 • Χρόνος διατήρησης: 12 μήνες
 • Κίτ εξόρυξης DNA RNA
 • Αυτοματοποιημένος εξαγωγέας πυρηνικού οξέος
Τεχνικές παραμέτρους:
Ονομασία του προϊόντος Τεχνικές παραμέτρους
Αντιδραστήρας εκχύλισης πυρηνικού οξέος Εφαρμογή: Εκχύλισμα DNA
Μορφή: υγρό
Χρόνος διατήρησης: 12 μήνες
Ετικέτα:
Αυτοματοποιημένος εκχυλίστης νουκλεϊκού οξέος, κιτ εκχύλισης DNA, αυτοματοποιημένος εκχυλίστης νουκλεϊκού οξέος
Εφαρμογές:

Το Amp-future Bio Nucleic Acid Extraction Reagent είναι ένα υγρό αντιδραστήριο που έχει συνταχθεί ειδικά για την αυτοματοποιημένη εξαγωγή νουκλεϊκών οξέων.όπως το αίμαΤο αντιδραστήριο παράγεται στην Κίνα και έχει διάρκεια ζωής 12 μηνών.

Το μελλοντικό αντιδραστήρα εκχύλισης βιο-νουκλεϊκού οξέος είναι κατάλληλο για χρήση με τον αυτοματοποιημένο εξαγωγέα νουκλεϊκού οξέος.που επιτρέπουν την ταχεία και ακριβή εξαγωγή νουκλεϊνικού οξέοςΤο αντιδραστήριο είναι επίσης κατάλληλο για χρήση με το DNA Extraction Kit, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κλινικά εργαστήρια.

Το Amp-Future Bio Nucleic Acid Extraction Reagent είναι ένα απαραίτητο προϊόν για εργαστήρια που χρειάζονται να εξάγουν νουκλεϊκά οξέα από διάφορα δείγματα.παρέχοντας ανώτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημαΤο αντιδραστήριο είναι επίσης κατάλληλο για χρήση με τον αυτοματοποιημένο εκχυλυτή νουκλεϊκού οξέος και το κιτ εκχύλισης DNA.Είναι ένα αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό προϊόν για εργαστήρια που απαιτούν εξαγωγή πυρηνικού οξέος υψηλής ποιότητας.

 

Προσαρμογή:
Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση αντιδραστήρων πυρηνικού οξέος

Η Amp-future bio παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες αντιδραστήρων νουκλεϊκών οξέων για να καλύψει τις ειδικές σας ανάγκες.καθαρισμός και άλλες σχετικές εφαρμογές.

 • Ετικέτα: Amp- future bio
 • Χώρος προέλευσης: Κίνα
 • Ονομασία προϊόντος: Αντιδραστήρας εκχύλισης νουκλεϊκού οξέος
 • Ετικέτα:
 • Μορφή: υγρό
 • Χρόνος διατήρησης: 12 μήνες
 • Εφαρμογή: Εκχύλισμα DNA

Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για εξαγωγή DNA, αυτοματοποιημένη εξαγωγή νουκλεϊκών οξέων, καθαρισμό νουκλεϊκών οξέων και άλλες σχετικές εφαρμογές.Είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας μπορούν να ανταποκριθούν στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και να παρέχουν τις καλύτερες επιδόσειςΕίμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών και τεχνικής υποστήριξης για τους πελάτες μας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:
Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας παρέχει την υψηλότερης ποιότητας τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα προϊόντα αντιδραστήρων νουκλεϊκού οξέος.

Τεχνική υποστήριξη

Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με τη χρήση αντιδραστηρίων νουκλεϊκού οξέος.Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει καθοδήγηση για τη σωστή χρήση και χειρισμό των προϊόντων μαςΠροσφέρουμε τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και online chat.

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία υπηρεσιών για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στη χρήση αντιδραστηρίων νουκλεϊκού οξέος.

 • Ανάλυση προβλημάτων και τεχνική συμβουλή
 • Εγκατάσταση και συντήρηση προϊόντων
 • Εκπαίδευση και πιστοποίηση προϊόντων
 • Τελωνειακά πρωτόκολλα και διαδικασίες

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.