Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η Παγκόσμια Ημέρα Τροχαίας, το Amp Future εργάζεται πάνω σε αυτό!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Η Παγκόσμια Ημέρα Τροχαίας, το Amp Future εργάζεται πάνω σε αυτό!

2024-03-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η Παγκόσμια Ημέρα Τροχαίας, το Amp Future εργάζεται πάνω σε αυτό!

Η 24η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της φυματίωσης, και το φετινό θέμα είναι "Μαζί, εσείς και εγώ, για να τερματίσουμε την επιδημία της φυματίωσης".


Η φυματίωση (ΤΠ) είναι μια χρόνια μολυσματική ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από το Mycobacterium tuberculosis, η οποία είναι σοβαρά επιβλαβής για την υγεία.Η φυματίωση συχνά μεταδίδεται από σταγονίδια της αναπνευστικής οδού και από στενή επαφήΔεν υπάρχει ισχυρό εμβόλιο κατά της φυματίωσης και η πρόληψη και η ανίχνευση είναι το κλειδί.
Λόγω της σχετικά καθυστερημένης οικονομικής ανάπτυξης ορισμένων χωρών ή περιοχών και της έλλειψης ιατρικών πόρων, ο γενικός έλεγχος δεν μπορεί να είναι κοντά στους ασθενείς,που οδηγεί στην ανίχνευση της φυματίωσης και άλλες δυσκολίες.
Η Epu Future Biology παρέχει μια σειρά λύσεων για την πρωτοβάθμια φροντίδα και την ταχεία επιθεώρηση πεδίου.

  • Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ταχείας ενίσχυσης νουκλεϊκών οξέων MIRA ως πλατφόρμα, η εξαγωγή νουκλεϊκών οξέων μπορεί να ολοκληρωθεί σε 5 λεπτά και η ενίσχυση νουκλεϊκών οξέων μπορεί να ολοκληρωθεί σε 20 λεπτά,που βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του ελέγχου.
  • Με μικρούς εξοπλισμούς δοκιμών, δεν χρειάζεται επαγγελματικά εργαστήρια, όταν εμφανιστεί η ασθένεια, μεταφέρετε απευθείας την σακούλα στην πρώτη γραμμή για γρήγορη επιθεώρηση.
  • Κύκλωμα αποθήκευσης και μεταφοράς σε θερμοκρασία δωματίου, απλή λειτουργία, ευέλικτη σε δοκιμές πεδίου.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.