Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ανοίξτε νέα προϊόντα!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Ανοίξτε νέα προϊόντα!

2024-04-30

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ανοίξτε νέα προϊόντα!

Γρήγορο και απλό, ακριβές και βολικό, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί και να πεταχτεί...

Ο συνδυασμός αυτών των λέξεων που είναι πρακτικές και βολικές για τους τελικούς πελάτες είναι το νέο προϊόν που κυκλοφόρησε από την Amp- future Biotech - Pocket Detection Guardian.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανοίξτε νέα προϊόντα!  0

Με βάση την τεχνολογία ραγδαίας ενίσχυσης πολυενζυμικών ισοθερμικών νουκλεϊκών οξέων MIRA, η Amp- future Biotech έχει αναπτύξει μια μικρή συσκευή αυτοανίχνευσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, αναπαραγωγή και φύτευση.,Το προσωπικό χωρίς επαγγελματικό υπόβαθρο μπορεί να ολοκληρώσει το ανίχνευση από μόνο του με απλή εκπαίδευση.το οποίο είναι το ίδιο επίπεδο με την PCR.

  • Οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά που δεν μπορούν να ταξιδέψουν μπορούν να ολοκληρώσουν την ανίχνευση στο σπίτι.προστατεύοντας ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα του ασθενούς..
  • Η ανίχνευση της αναπαραγωγής και της φύτευσης επί τόπου, είτε πρόκειται για μια μεγάλη εκτροφική εκμετάλλευση ζώων είτε για ένα αγρόκτημα,το Pocket Testing Guardian είναι εξοπλισμένο με τράπεζα ισχύος για την διεξαγωγή ανίχνευσης σε περιβάλλον εκτός εργαστηρίου, επιταχύνοντας την αποτελεσματικότητα των ελέγχων πρώτης γραμμής και μειώνοντας τις οικονομικές απώλειες στη βιομηχανία αναπαραγωγής και φύτευσης.
  • Ανίχνευση ασθενειών ζώων κατοικίας. Σε οικιακό περιβάλλον, το Pocket Testing Guardian μπορεί να βοηθήσει τα κατοικίδια ζώα να ολοκληρώσουν την ανίχνευση ασθενειών χωρίς να βγουν έξω, γεγονός που είναι βολικό και γρήγορο.Μπορεί επίσης να επιταχύνει την αποτελεσματικότητα της ανίχνευσης των νοσοκομείων ζώων και να αυξήσει την ικανότητα μεταφοράς των υπηρεσιών ανίχνευσης.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.