Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Τεχνικές ακριβούς μοριακής διάγνωσης: διαγνωστικές εφαρμογές για ιούς γρίπης και δάγκειου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Τεχνικές ακριβούς μοριακής διάγνωσης: διαγνωστικές εφαρμογές για ιούς γρίπης και δάγκειου

2023-12-06

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Τεχνικές ακριβούς μοριακής διάγνωσης: διαγνωστικές εφαρμογές για ιούς γρίπης και δάγκειου

Η αλλαγή της εποχής χρησιμεύει ως ένα υψηλό σημείο εξάπλωσης για ιούς γρίπης, ξεκινώντας έναν νέο γύρο προκλήσεων για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

 

4.jpg

 

Αυτοί οι ιοί αποτελούν ζεστό ζήτημα δημόσιας υγείας, και υπήρξε μεγάλη ανησυχία για τα μέτρα προστασίας, και πώς να διαγνώσετε γρήγορα αν είστε μολυσμένοι ή όχι,Να το αντιμετωπίσεις εγκαίρως., και κόψτε τα μέσα μετάδοσης.

 

2.jpg2.jpg

 

Η γρίπη Α και η γρίπη Β

Πρόσφατα, υπό την επίδραση του κρύου αέρα στο βορρά, οι γρίπης Α και Β είναι συχνές, καθώς είναι συνήθως πιο δραστικές κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.που διαρκεί από το φθινόπωρο κάθε έτους μέχρι την άνοιξη του επόμενου έτους.

Σήμερα, οι κύριες επιδημίες για την A H1N1 και H3N2, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή.Ο ιός θα εξαπλωθεί σε κοντινούς ανθρώπους μέσω σταγόνων στον αέρα.Επιπλέον, μπορεί επίσης να εξαπλωθεί μέσω της επαφής με επιφάνειες μολυσμένες με τον ιό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει γρήγορα μεγάλο αριθμό περιπτώσεων.

Τα κλινικά συμπτώματα είναι: υψηλός πυρετός, βήχας, πόνος στο λαιμό, ρινική συμφόρηση και μυϊκός πόνος.

 

3.1.jpg3.2.jpg

 

Προστασία από τον ιό του δάγκειου

Η Νοτιοδυτική Ευρώπη, με το ζεστό κλίμα και την υψηλή υγρασία, είναι επιρρεπής στον ιό του δάγκειου, κυρίως μέσω των δαγκών των κουνουπιών, και οι φορείς του είναι τα κουνούπια Aedes aegypti και Aedes albopictus,που είναι ενεργές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά νωρίς το πρωί και το σούρουπο, έτσι οι ομάδες που συχνά πλήττονται από τσιμπήματα κουνούπιων πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό.

Μετά τη μόλυνση, ο ιός εξαπλώνεται γρήγορα και με πόνο, και τα κλινικά συμπτώματα είναι: υψηλός πυρετός, πονοκέφαλος, πόνος στα μάτια, πόνος στις αρθρώσεις και στους μυς, εξάνθημα, τάση αιμορραγίας.

Ως εκ τούτου, η ταχεία διάγνωση έχει πολύ σημαντική κλινική αξία, η οποία συμβάλλει στην έγκαιρη ολοκλήρωση της διάγνωσης της νόσου,να λαμβάνουν θεραπευτικά μέτρα για τη μείωση της βλάβης της ασθένειας στον ασθενή.

 

Ανταλλαγή ερμηνείας: υψηλή ιική συχνότητα και έγκαιρη διάγνωση με μοριακές διαγνωστικές τεχνικές.

Τεχνολογία μοριακής διάγνωσης: έγκαιρη παρακολούθηση ιών

Σε αυτόν τον αόρατο πόλεμο, η τεχνολογία μοριακής διάγνωσης είναι σαν ένα κοφτερό σπαθί.

Οι παραδοσιακές διαγνωστικές μέθοδοι απαιτούν περίπου 2 ώρες, ενώ η τεχνολογία θερμοστατικής ταχείας δοκιμής νουκλεϊκών οξέων συντομεύεται σε 40 λεπτά.και η τεχνολογία MIRA (Multi-enzymatic Rapid Nucleic Acid Amplification) είναι ακόμη μικρότερη από 5-20min, που μας επιτρέπει να κάνουμε μια ακριβή διάγνωση στο συντομότερο δυνατό χρόνο μετά την εισβολή του ιού.

 

Τεχνολογία MIRA ταχείας δοκιμής, ταχεία προστασία της ζωής και της υγείας

 

4.jpg

 

Η τεχνολογία Multi-Enzyme Rapid Amplification of Nucleic Acids (MIRA) της AmpFuture μπορεί να ενισχύσει τα νουκλεϊκά οξέα σε σταθερή θερμοκρασία 39°C-42°C, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα σε 20 λεπτά,και η ευαισθησία μπορεί να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την PCR.

Επιπλέον, η τεχνολογία MIRA δεν βασίζεται σε πολύπλοκο εξοπλισμό και μπορεί να λειτουργήσει επί τόπου σε περιβάλλοντα εκτός εργαστηρίου και μονάδες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, καθιστώντας την απλή,βολική και γρήγορη διάγνωση.

 

5.jpg

 

Διαφορετικές μορφές προϊόντων αντιδραστηρίου: υγρό, λυοφιλιζόμενο, μικροσφαίρες κλπ. Διαφορετικότητα των αποτελεσμάτων απεικόνισης: ηλεκτροφόρηση με τζελ, καμπύλες φθορισμού, δοκιμαστικές ταινίες από κολλοειδή χρυσό κλπ.Σταθερή απόδοση, εύκολο στη λειτουργία, βολικό για αποθήκευση και μεταφορά.

 

6.jpg

 

Ταυτόχρονα, με το MIRA ως την βασική τεχνολογία πλατφόρμας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από βοηθητικά προϊόντα, όπως "Υπερ-ταχεία τεχνολογία απελευθέρωσης πυρηνικού οξέος","Δύο κανάλια ανιχνευτής φθορισμού σταθερής θερμοκρασίας", "Ενσωματωμένο πλήρως αυτόματο κλειστό σύστημα ανίχνευσης", "Αυτοανίχνευση συσκευής ανίχνευσης πυρηνικών οξέων" και ", και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια συνολική λύση για τον τομέα της ταχείας μοριακής ανίχνευσης.

 

7.jpg

 

Η Amp-Future Bio παρέχει επαγγελματικά προϊόντα και τεχνικές υπηρεσίες και έχει δημιουργήσει βαθιές σχέσεις συνεργασίας με διάφορα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μονάδες επιστημονικής έρευνας,Όλο και περισσότερα έργα και άρθρα επιστημονικής έρευνας να συναντηθούν μαζί σας, και να συμβάλουν καλύτερα στην προστασία της ζωής και της υγείας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.