Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ας ρίξουμε μια ματιά στην μεγαλύτερη έκθεση κλινικών δοκιμών της Κίνας.
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Ας ρίξουμε μια ματιά στην μεγαλύτερη έκθεση κλινικών δοκιμών της Κίνας.

2024-03-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ας ρίξουμε μια ματιά στην μεγαλύτερη έκθεση κλινικών δοκιμών της Κίνας.
 

Από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Κίνα η 21η έκθεση της Κινέζικης Ένωσης Κλινικής Εργαστηριακής Πρακτικής.Αυτή η έκθεση είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην κινεζική βιομηχανία διαγνωστικής in vitro., που συγκέντρωσε περισσότερες από 1.300 εταιρείες διαγνωστικής in vitro και πολλούς γνωστούς εμπειρογνώμονες και καθηγητές της βιομηχανίας που συμμετείχαν σε συναφή συνέδρια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ας ρίξουμε μια ματιά στην μεγαλύτερη έκθεση κλινικών δοκιμών της Κίνας.  0

Η Amp Future συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία της - MIRA (Multienzyme Isothermal Rapid Amplification), παρουσιάζοντας στο χώρο τα κιτ ταχείας δοκιμής αντιδραστηρίων και μικροσκοπικές συσκευές δοκιμής.Σε σύγκριση με την τεχνολογία PCR, το MIRA είναι πιο κατάλληλο για εφαρμογές μοριακής POCT, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα στα εργαστήρια του ιατρικού συστήματος, σε σενάρια ταχείας δοκιμής για λοιμώδεις ασθένειες,να ανιχνεύσει με ακρίβεια την αναπνευστική, αναπαραγωγικήασθένειεςΤο σύστημα αυτό αποδεικνύει επίσης απλότητα και αποτελεσματικότητα σε εφαρμογές όπως η εκτροφή και η φύτευση επί τόπου, οι δοκιμές σε ζώα συντροφιάς,και ανίχνευση της προέλευσης κρέατος, επιταχύνοντας τις προσπάθειες δοκιμών και ελέγχου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ας ρίξουμε μια ματιά στην μεγαλύτερη έκθεση κλινικών δοκιμών της Κίνας.  1

Σας καλωσορίζουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το MIRA, το οποίο αντιπροσωπεύει το μέλλον της τεχνολογίας ταχείας εξέτασης νουκλεϊκών οξέων, και να συμμετάσχετε μαζί μας στην προώθηση της ανάπτυξης της ανίχνευσης ασθενειών.

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.