Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Περιήγηση στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνολογία MIRA έρχεται.
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Περιήγηση στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνολογία MIRA έρχεται.

2024-06-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Περιήγηση στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνολογία MIRA έρχεται.

Πρόσφατα, η Amp-Future Bio μπήκε σε δύο κορυφαία πανεπιστήμια στην Κίνα, το Κινέζικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, και έδωσε διαλέξεις αντίστοιχα,Μεταφορά της τεχνολογίας MIRA σε ένα ευρύτερο στάδιο επιστημονικής έρευνας.


1Κινέζικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων
Ο Cao Wei, ο κύριος λέκτορας του Amp- Future, παρουσίασε με ενθουσιασμό διάφορες τεχνολογίες ισοθερμικής ενίσχυσης, τις αρχές της τεχνολογίας MIRA,και περιπτώσεις ταχείας ανίχνευσης παθογόνων μικροοργανισμών στο χώρο.
Επιπλέον, οι ψηφιακοί ισοθερμικοί ανιχνευτές και οι ισοθερμικοί ανιχνευτές φθορισμού μεταφέρθηκαν για επίδειξη λειτουργίας επί τόπου.και τα αποτελέσματα μπορούν να ληφθούν μετά από αναμονή 20 λεπτώνΟ υπουργός Εξωτερικών της Ινδίας, κ. κ.βελτίωση της ευκολίας και της αποτελεσματικότητας της εργασίας του προσωπικού της πρώτης γραμμής, και διαδραματίζουν θετικό ρόλο στην πρόληψη και τον έλεγχο των επιδημιών.
 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περιήγηση στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνολογία MIRA έρχεται.  0

 

2Πανεπιστήμιο του Πεκίνου

Μόλις κυκλοφόρησε η αφίσα για τη διάλεξη, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών και των φοιτητών για το CRISPR και άλλες σχετικές ερευνητικές ομάδες.Όλοι ανησυχούν πολύ για τις αρχές της τεχνολογίας MIRAΜέσα από την εισαγωγή του ομιλητή, όλοι κατάλαβαν καθαρά τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας MIRA, όπως η ολοκλήρωση της ενίσχυσης σε 20 λεπτά, η αποτελεσματικότητα και η απλότητα,και έχουν μικρή εξάρτηση από εξοπλισμό και προσωπικόΟι αντιδραστήρες και τα δείγματα των οργάνων σε διάφορες μορφές ψυγικο-ξηρανμένης σκόνης και ψυγικο-ξηρανμένων μικροσφαιρών παρουσιάστηκαν επίσης στο χώρο.αρκετές ερευνητικές ομάδες επικοινώνησαν με την Amp-Future Bio.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περιήγηση στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνολογία MIRA έρχεται.  1

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.