Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd.
Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα
Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd.
Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd.
Πληροφορίες εταιρείας

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Σε όλο τον κόσμο

Τύπος επιχείρησης:

Κατασκευαστής , Εισαγωγέα , Εξαγωγέας

Εμπορικές μάρκες:

Αμπελ-μελλοντικό

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~80

Ετήσια πωλήσεις:

100000-500000

Έτος ίδρυσης:

2021

PC εξαγωγής:

70% - 80%

Εισαγωγή

MIRA (Multienzyme Isothermal Rapid Amplification) - τεχνολογία πολυενζυμικής ισοθερμικής ταχείας ενίσχυσης βασισμένη στον μηχανισμό γενετικού επανασυνδυασμού και επισκευής σε οργανισμούς,βασίζεται στη συνεργία πολλαπλών λειτουργικών πρωτεϊνών σε θερμοκρασία δωματίου (39°C-42°C) για την επίτευξη τεχνολογίας ταχείας ενίσχυσης νουκλεϊκών οξέων, η οποία συγκρίνεται με την PCR με το πλεονέκτημα της γρήγορης αντίδρασης ((5-20 λεπτά), της απλής λειτουργίας, της υψηλής ευαισθησίας και ειδικότητας και της ποικίλης παρουσίασης των αποτελεσμάτων.

 

Το MIRA, ως τεχνολογική πλατφόρμα, έχει εφαρμοστεί ώριμα και ευρέως σε τομείς όπως η επιστημονική έρευνα, η ανίχνευση ζωικών και φυτικών παθογόνων ουσιών και η ανίχνευση ανθρώπινων ασθενειών, κλπ.

Η Amp-future, ως προμηθευτής διαγνωστικών πρώτων υλών, δεσμεύεται να προωθήσει την εφαρμογή της τεχνολογίας MIRA από μεμονωμένα τμήματα ή ένα μόνο πεδίο σε πολλά τμήματα και ευρύτερα πεδία.

Υπηρεσία
  • Αντιδραστήρες επιστημονικής έρευνας

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  • Παραγωγή παραγγελίας

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

  • Βιομηχανικά ένζυμα

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

  • Τεχνική υπηρεσία

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε είναι αντιδραστήρες επιστημονικής έρευνας, παραγγελιακή παραγωγή, βιομηχανικά ένζυμα και τεχνική εξυπηρέτηση.

 

Ιστορία

Η Amp-Future Bio δεσμεύεται να είναι ο προμηθευτής μιας πλήρους μεθόδου ταχείας ανίχνευσης νουκλεϊκών οξέων.

 

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια τεχνικής προσπάθειας, η ομάδα της AMP-FUTURE BIO ανέπτυξε την τεχνολογία Multienzyme Isothermal Rapid Amplification - MIRA (Multienzyme Isothermal Rapid Amplification),που αντιπροσωπεύει την τάση της μελλοντικής βιολογικής τεχνολογίας ανίχνευσης.Και με το MIRA ως την βασική τεχνολογία πλατφόρμας για την ανάπτυξη μιας σειράς υποστηρικτικών προϊόντων όπως "υπερ-ταχεία τεχνολογία απελευθέρωσης νουκλεϊκών οξέων", "διπλό κανάλι ισοθερμικό ανιχνευτή φθορισμού", "ενσωματωμένο αυτόματο σύστημα κλειστής ανίχνευσης", "αυτοελέγχουσα συσκευή ανίχνευσης νουκλεϊκού οξέος", και σχεδιάζει να λανσάρει "τεχνολογία μικρορευστειακών τσιπ","μικρό αυτόματο σύστημα ανίχνευσης" και άλλα νέα προϊόνταΠροσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της ταχείας μοριακής ανίχνευσης, η οποία αντανακλά πλήρως τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας MIRA, όπως η υψηλή ευαισθησία, η ισχυρή ειδικότητα,Γρήγορα και απλά, χαμηλού κινδύνου μόλυνσης και πεδινής λειτουργίας.

Η ομάδα μας

Συνολικά 82 εργαζόμενοι, 25 εργαζόμενοι της ομάδας Ε& Α, 24 εργαζόμενοι στην παραγωγή αντιδραστηρίων.

 

Υπηρεσία:

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ε& Α:

Κίνα Amp-Future (Changzhou) Biotech Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Συσκευή ισοθερμικής ενίσχυσης Προμηθευτής. 2023-2024 ampfuturebio.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.